Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus

 

Silikoniset leivontavälineet ovat nousseet suureen suosioon, sillä ne eivät naarmuunnu, väänny tai ruostu toisin kuin muut perinteisesti leivonnan ja ruoanlaiton yhteydessä käytetyt materiaalit. Markkinoilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia silikonituotteita, jotka on valmistettu kuitenkin eri silikonilaaduista. Kuluttajan on tärkeää huomioida seuraavat seikat silikonivalmisteita hankkiessaan:

-laadukas silikoni ei tuoksu eikä vapauta hajua, makua tai muita yhdisteitä

-laadukas silikoni kestää hyvin käyttöä sekä suuria lämmönvaihteluita, eikä sen pinta vaadi rasvojen käyttöä

 

Laatu 

Italialainen Wonder Cakes on erikoistunut laadukkaisiin leivontavälineisiin ja silikonivuokiin. Tuotesarjan koko tuotanto tapahtuu Pohjois-Italiassa, turvallisuutta ja kaikkia tuotantovaiheita tarkasti valvovissa olosuhteissa. 6-7 tunnin jälkikäsittely tuotteiden tuotannossa takaa materiaalin jämäkkyyden ja lisää siten tuotteen käyttöikää jopa 3000 käyttökertaan saakka.

 

Turvallisuus 

Wonder Cakes ja sen tuotteet toimivat alan suunnannäyttäjänä tarjoten laajan valikoiman laadukkaita LSR-nestesilikonituotteita.Tuotteet täyttävät kaikki CE ja FDA suositukset ja ne ovat aina 100 % silikonia. Materiaalin tärkeimmät edut ovat sen joustavuus, rikkoontumattomuus ja helppokäyttöisyys. LSR-silikonivalmisteet vastaavat korkeimpiin hygieniavaatimuksiin, ja ne kestävät lämmönvaihtelut - 60 asteesta aina + 230 asteeseen. Silikoni on täysin mauton ja hajuton, eikä se sisällä tai vapauta myrkyllisiä ainesosia ruoanlaiton tai leivonnan yhteydessä.

 

Helppokäyttöisyys 

Wonder Cakes sarja on suunnattu kaikille kakunkoristelusta innostuneille, niin ammattilaisille kuin kotileipureille.
Laajan ja vuosittain uusiutuvan tuotevalikoiman avulla voi valmistaa nopeasti ja vaivattomasti niin kakut, leivokset ja makeiset, kuin elintarvikekoristeet. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat uunin-, pakkasen-, mikron- ja konepesunkestäviä jollei toisin mainita.

 

Tuotteemme löydät listattuna täältä.

Lisätietoja silikonin hyödyistä täältä.