Toimitusehdot

Unelmakakut.fi-verkkokaupan toimitusehdot

                                                                     
Yleistä verkkokaupasta:

Unelmakakut.fi on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Decanter Oy.  Y-tunnus 0666612-9.

1. Hinnat

Kaikki Unelmakakut.fi-sivustoilla olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%, 14% tai 10%, riippuen tuotteesta.


2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos tilauksessanne ilmee ongelmia, olemme teihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostin välityksellä.


3. Toimitustavan valitseminen

Voit valita toimitustavaksi noudon omasta Postista 4,90€.

Saat tilauksesi ilman toimitus- ja pakkauskuluja, kun tilauksen arvo ylittää 40€.


4. Maksutavan valitseminen

Voit maksaa tuotteesi:

Verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä luottokorteilla --> Verkkokaupassamme on käytössä Paytrailin maksujärjestelmä.

Postiennakolla, jolloin tilaus maksetaan vasta Postissa, pakettia noudettaessa --> Postiennakko tilauksiin lisätään tuotteiden hinnan lisäksi, toimitusmaksu 4,90€ ja erillinen postiennakkomaksu 5,00€.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Decanter Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja. Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830


5. Sähköpostitse lähtevät tositteet

Lähetämme sähköpostitse teille tilausvahvistuksen, tiedon tilauksen tilasta (maksettiin, toimituksessa) sekä paketin seurantakoodit.

 

6. Toimitusaika

Maksusuorituksen kirjauduttua tilillemme, toimitusaikamme on siitä seuraavat 1-3 päivää. Mikäli tarvitsette nopeamman toimituksen, kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse unelmakaku(at)unelmakakut.fi


7. Palautusehdot

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liittäkää palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumeronne, nimenne, osoitteenne, puhelinnumeronne ja pankkitilinumeronne, jonne voimme palauttaa rahat tai olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme unelmakakut(at)unelmakakut.fi tai ark. 9-16 puh. 010 231 2151. 

Tuote kannattaa palauttaa Itellan kautta asiakaspalautuksena, jolloin Decanter Oy /ITELLA 611324 maksaa lähetyksen postikulut. Säästä aina Itellan asiakaspalautuskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin.